HEDEF LGS

Ara

LGS 2022 LGS 2023 döneminde okulumuzda başarı elde etmiş öğrenciler deneyimlerini okulumuz öğrencileri ve okulumuzu ziyarete gelen 8.sınıf öğrencileriyle paylaştılar. Bu çalışmalar rehberlik servisimizin öncülüğünde gerçekleştirildi. Rehber öğretmenimiz Mehmet BAYTAR'a teşekkür ederiz. Öğrencilerimize eğitim öğretim yolunda başarılarının devamını temenni ederiz.

May

HEDEF LGS 2024 çalışmalarımız motivasyon etkinlikleri ile devam etti. Sınav Soru Rehberlerinin hazırladığı çalışma programı doğrultusunda soru çözüm atölyesi , deneme sınavları ve motivasyon etkinlikler yapıldı. Gayretli çalışmalarından dolayı NK AKADEMİ'yi tebrik ediyoruz.

May

Mesleki rehberlik kapsamında öğrencilerin ilgi duydukları mesleklerle ilgili bilgi edinmelerini  sağlamak amacıyla kariyer buluşmaları , Mesleğimde 1 gün programları gerçekleştirildi. Okulumuz mezunları Tıp, Psikoloji, Bilgisayar Mühendisliği alanlarındaki eğitim ve mesleki tecrülerini payşatılar. Bilgi ve tecrübe paylaşımında bulanan Zeynep Azra TAŞDEMİR, Safiye ALACA, Mümin HACIOĞLU ve Hayrunnisa TUTAŞ'a teşekkür ederiz.

Mrt

HEDEF LGS 2024 çalışmalarımız ara dönemde de devam etti. Sınav Soru Rehberlerinin hazırladığı çalışma proğramı doğrultusunda soru çözüm  atölyesi , deneme sınavları ve motivasyon etkinlikleri bölümleri şelinde  yapıldı. 8. sınıf öğrencilerinin kamp proğramına katılımın yüksek oranda olduğu gözlemlendi. Gayretli çalışmalarından dolayı NK AKADEMİ'ni tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Rehber Öğretmenlerinin planladığı  " LGS Dikkat ve Odaklan " sunumu, Hedef LGS 2024 projesi doğrultusunda öğrencilerimiz ile paylaşıldı. Çalışmayı gerçkeleştiren Okul Rehber  Öğretmenimiz Mehmet BAYTAR 'a teşekkür ediyoruz. Çalışmalarını disiplinli şekilde sürdüren öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Hedef 2024 LGS çalışmaları için " Akademik Takip Kmisyonu, Okul Rehberlik Servisi ve  Sınıf Branş Öğretmenleri " ile toplantı yapıldı. Toplantıda yapılan deneme sınavı analizleri dikkate alınarak başarı düşük öğrenciler için özel kamp proğramı ve branş danıçmanlık desteği sunulması için çalışma başlatıldı. Veli ve öğretmnelrimizin desteği ile 3 aylık yoğunlaştırılmış proğram çalışmalarının yapılmasına karar verildi.

Şbt

8. SINIFLAR ETKİLİ DERS ÇALIŞMA ÇALIŞMALARI

8. sınıf öğrencilerimizle verimli çalışma yöntemleri üzerine etkinlikler yapılarak onların LGS sürecinde yaşadıkları motivasyon sürecinin canlı tutulması amaçlanmaktadır. LGS hazırlığı aşamasında destekleme ve yetiştirme kursları sürecinde LGS rehber öğretmenleri ve rehberlik servisi iş birliği ile öğrenci-veli görüşmelerine önem verilerek öğrencilerin tam bir motivasyonla sınava hazırlanmalarına destek olacak çalışmalar yürütülmektedir. Öğrencilerimizin LGS hazırlık sürecinde kendilerine kılavuz olması açısından "verimli ders çalışma teknikleri broşürü" hazırlanmıstır